0730-636 177

Om StayCay Service!

Hyr ett hus och finn möjlighet till ett perfekt hemester
Idén är enkel. Hela familjen reser till nordvästra Skåne och hyr ett hus under en eller flera veckors tid. Då är det tid för hemester -tid att vara nära och samtidigt uppleva underbara Bjäre (Båstad, Ängelholm, Torekov, Skälderviken, Stora Hult m.m.). Oändliga möjligheter för ett oförglömligt semester nära stad, skog och hav.

Hyr ut ditt sommarställe genom StayCay Service! Vi förmedlar uthyrning av bostäder på semester och långtids uthyrning, så att du och gästen kan ta semester. Vi säkerställer en trygg upplevelse och hanterar det praktiska kring uthyrning. Du kan få extra inkomst från din bostad och vi tar hand om allt annat.

Vad ska en Hyresförmedlaren förbinder sig att göra för husägare?
° Vi är kontaktperson till hyresgästerna
° Vi upprätta komplett inventarielista och besiktiga förmedlingsobjektet före tillträde och efter utflyttning, samt därmed tillse att objektet lämnas städat och i övrigt tillbörligt skick
° Vi ansvara för nyckelhantering 

Vill du hyr ut din bostad med StayCay? Kontakta oss

Välkomna att hyra hus, stuga, eller lägenhet tryggt med StayCay. Vi är registrerad hyresförmedlare med god lokalkännedom. Kanske du vill prova på att bo på Bjäre? Kontakta StayCay för att hemestra med oss!

One thought on “Om StayCay Service!

Comments are closed.